Sportssko, Valg af den rigtige

Der er mange forskellige sko til at bære til sport ( live bet ). Du kan tænke, at alle sportssko kommer under overskriften trainers, hvilket er korrekt på en måde, men der er mange forskellige variationer af træner. Afhængig af hvilken type sport du spiller eller hvilken fysisk aktivitet du er involveret i, afhænger af hvilken type sportsko du skal have på.

Fodbold Sportssko

Typisk fodbold sportssko er besat fordi du generelt spiller udendørs, og med normale træner kan du nemt gå glidende på græsset. De studded støvler stopper dig fra at bruge halvdelen af ​​tiden på bunden og giver dig mulighed for stadig at spille spillet med lethed og hastighed. Hvis du spiller indendørs fodbold, så vil den normale sports træner gøre, da der ikke er brug for knopper, fordi du kun spiller i en hal på trægulve som regel.

Kører Sportssko

Hvis du er runner så er dit fodtøj virkelig meget vigtigt. Running lægger pres på dine ben og knæ, især hvis du kører på hårde overflader som betonveje og fortove. Løbesko er polstret og har en ganske hæl på dem for at dæmpe fødderne fra gulvets indvirkning. I stedet for at din fod smager ned på gulvet, der forårsager skade, løber den løbende sko ud af det, så dine ben og knæ føler sig meget lidt eller intet overhovedet.

Gymsko

Sportsko, der bruges til gymnastiksalen, er generelt meget mindre end din gennemsnitlige træner, du ser til udendørs sport. Det skyldes, at du i et gym er i et meget kontrolleret miljø med bløde polstrede gulve, og udstyret er specielt designet til at gøre det sikkert for dig og din krop. Dine træner behøver ikke at være så store, fordi de ikke behøver at absorbere nogen påvirkning, fordi der ikke er nogen.

Author Maria